İnternet bağlantısı yok...
İnternete yeniden bağlanıldı...

televizyon LED değişimi ne kadar? Led tv led bar değişimi ne kadar , değişimi zor mu? televizyon panel ledleri nereden satın alabilirim? kendim tv ledini değiştirebilirmiyim?

Tarih: 25.02.2021 21:12
televizyon LED değişimi ne kadar? Led tv led bar değişimi ne kadar , değişimi zor mu? televizyon panel ledleri nereden satın alabilirim? kendim tv ledini değiştirebilirmiyim?
Led tv led bar değişimi ne kadar? , led bar ucuz değiştirme , led tv led bar satın alma

Led tv led bar değişimi ne kadar , değişimi zor mu? televizyon panel ledleri nereden satın alabilirim? kendim tv ledini değiştirebilirmiyim?

 

Mustafa GÖKÇE JAPONTEKNOLOJİ 


Sizinde televizyonunuzun ekranında kararmalar başladı mı ya da ekranda bölgesel göz kırpmalar? Bu tarz sorunlar genellikle tv nin servis süresinin dolmasına yakın ortaya çıkar akabinde ekranın tamamen kararmasıyla televizyonunuz kullanılamaz hale gelir. Bu tv led arka aydınlatma ledlerinin değişimi, tamiri nasıl oluyor bunlardan bahsedelim. tv ses gelir fakat , görüntü gelmez. 

Öncelikle tüm markaların led tv üreticileri televizyonlarda benzer teknolojilerde dled ya da eled diye tabir edilen led tv ledlerini kullanmaktalar. Birbirlerine üstünlükleri bulunan bu malzemeler ortalama 1–2 yıl içinde ledleri sönmeye başlıyor. Tv modellerinde farklı led tipleri ve adetlerde bulunuyor.

Çözüm; iki tür çözüm var birincisi sadece bozuk olan led şeridi değiştirip diğerleriyle devam etmek diğer yöntem ise komple set şeklinde led şeritlerin tamamını değiştirmek. Her ikisinde de tv nin açılıp içinden ledlerin üzerinde yazan kodlara göre satın alınması gereklidir.

Led tv ledleri değişim maliyetlerine gelince tv fiyatlarında olduğu gibi bu sorunların da tamir bedelleri aynı değildir. Yine de fikir olması açısından örneğin servisler  değişimi için ekran boyutuna göre işçilik 200–550 Tl talep ediyorlar. Tabi tv nizin ledleri zor bulunan ledler ise maliyet daha da artacaktır. firmamız Türkiye 'de en fazla led bar backlight çeşitine sahiptir.

Tamir becerim var elim yatkın ben de değiştirebilirim diyorsanız; ülkemizde led tv panel ledlerinde arge çalışaması yapan ve uzman desteğiyle ön plana çıkan jpntek.com dan uygun fiyatlarla tv ledlerinizi temin edebilirsiniz. yapabilecekseniz kendiniz veya işin ehli birine taktırabilirsiniz. Ürünlerimizin tamamı 1.kalite led bar backlight panel ledidir. Ürünlerimizde üretim aşamasında orjinal led chip + mercek kullanmaya özen gösteririz. bu tip durumlarda maliyeti etkileyeceği için yedek parça fiyatının yükselmesine neden olacaktır.

 

TELEVİZYON MAİNBOARD KART VE DİĞER PARÇALARI

Tv servislerine gelen televizyonların çoğunda anakart problemi çıkıyor. Markası ne olursa olsun tv de genellikle led tv ledlerinde ve tv mainboard larda arıza çıkmaktadır. Diğer tv yedek parçalarında sorunlar çıksa da problemin kaynağında çoğu zaman anakart başı çekmekte. Türkiye’de tv tamiri denildiğinde İZMİR' de ilk akla gelen firmalardan biriyiz, tarafımızdan tarafından paylaşılan verilerde tv panel arızası, tv mainboard ve Led tv panel ledleri değişimleri ilk 3'te yer almaktadır.

Samsung, LG, Vestel, Sunny, Arçelik, Beko ve diğer televizyon üreticilerinin tv yedek parça ekipmanlarına ve tv mainboard ve yedek parça çeşitlerine çeşitlerine ana tedarikçi konumunda olan Japon Teknoloji ’den ulaşabilir tedarik edebilirsiniz.

Led tv Televizyon led değiştirirken Nelere Dikkat Etmeliyiz?



 

Günümüzde televizyonlar iç aydınlatma sistemini artık ledler aracılığı ile yapmaktadır. 
Her marka ve farklı modeller duruma göre farklı led tipi ve çalışma sistemine sahiptir.
led tv televizyon led bar değişimi basite alınmayacak bir işlemdir. 
Yetkili ve bilgili kişiler tarafından yapılmadığı takdirde cihazın ekranı kırılabilir , bu durumda da televizyon 
kullanılamaz hale gelmektedir.
led panel değişimi çok dikkat isteyen bir iştir. En büyük riski ekran kırılmasıdır. Ekran fiyatları çok yüksektir.
Baktığımız zaman aslında kendi led bar set takımını değiştiren tüketiciler de vardır.
Tüketiciler bununla ilgili youtube ve benzeri platformlardan yardım videoları izleyerek bilgi sahibi olmaktadır.
Belli bir işçilik bedeli karşılığında bu işlem servisler tarafından yapılmaktadır.
2021 yılı için servislerin talep ettiği ortalama işçilik ekran boyutuna göre 200tl ile 600tl arası değişkenlik gösterebilir.
2022 yılı itibari ile bu oranlar 350tl ile 950tl arası değişmektedir.
İzmir il sınırları içerisinde servis hizmetimiz vardır, işyerimize getirerek de hizmet alabilirsiniz.



 

 

Yükleniyor...